Najlepszy album w dyskografii Quebonafide? [ANKIETA]

Quebonafide
fot. Karol Grygoruk

Trzecia ankieta za nami. Najlepszym albumem w dorobku Sariusa wybraliście Antihype, na który oddało swój głos 34% uczestników ankiety. Kolejne miejsca na podium zajęły:  Wszystko co złe (22%) oraz I żyli krótko i szczęśliwie (21%). Ogromnie dziękujemy, za każdy oddany głos. Wyniki ankiety znajdziecie TUTAJ

Dziś przyjrzymy się twórczości Quebonafide. Pochodzący z Ciechanowa raper ma na koncie już wiele projektów, solowych oraz w duetach. Poza tym prowadzi własny label – QueQuality. Zachęcamy do głosowania! Tak jak ostatnio, Wasze głosy zbieramy przez tydzień.

Najlepszy album w dyskografii Quebonafide to...

  • "Egzotyka" (2017) (37%, 86 Votes)
  • "Eklektyka" (2013) (17%, 39 Votes)
  • "Płyta Roku" z Eripe (2013) (14%, 32 Votes)
  • "Ezoteryka" (2015) (11%, 27 Votes)
  • "ROMANTIC PSYCHO (JAPAN/EU EDITION" (2020) (8%, 19 Votes)
  • "Erotyka" (2015) (6%, 13 Votes)
  • "ROMANTIC PSYCHO" (2020) (4%, 10 Votes)
  • "Soma 0,5 mg" z Taco Hemingwayem jako Taconafide (2018) (3%, 7 Votes)
  • "Demówka EP" z Białasem (2016) (0%, 1 Votes)
  • "Soma 0,25 mg" z Taco Hemingwayem jako Taconafide (2018) (0%, 1 Votes)
  • "Dla fanek euforii" (2017) (0%, 0 Votes)
  • "Kto się boi burzy?" (2012) (0%, 0 Votes)
  • "Dla fanów eklektyki" (2017) (0%, 0 Votes)
  • "No to bajka EP" z Matheo (2017) (0%, 0 Votes)

Total Voters: 235

Loading ... Loading ...

1 Komentarz

1 Trackback / Pingback

  1. Najlepszy album w dyskografii Bonsona - FollowRAP

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*